Huolehdi, Hoida, Helpota

Palvelut ja Hinnasto

Hoivapalvelu Helmi & Heikki tarjoaa monipuoliset ja laadukkaat koti -ja hoivapalvelut Porissa, Ulvilassa ja Merikarvialla

Kaikilla henkilökuntaamme kuuluvilla on tarpeen vaatima koulutus ja työkokemus. Yrityksemme
henkilöstöön kuuluu tällä hetkellä kaksi yrittäjää, jotka molemmat työskentelevät asiakastyössä, lisäksi
meillä on 1-2 työntekijää tarpeen mukaan asiakastyössä yrittäjien lisäksi sekä erillinen työntekijä
hoitamassa asiakaslaskutusta.

Muodostamme laajasta palveluvalikoimastamme jokaiselle asiakkaalle omanlaisensa kokonaisuuden, joka palvelee juuri sinun tarpeitasi!

Varaa ilmainen kartoituskäynti TÄSTÄ

Siivouspalvelut

Yrityksemme tarjoaa laajoja siivouspalveluita asiakkaiden toiveiden mukaisesti. Nautimme siitä, että näemme kädenjälkemme välittömästi siivousta tehdessämme. Voit tilata meiltä säännöllisen perussiivouksen kotiisi tai yrityksesi tiloihin, muutto- ja remonttisiivouksia, ikkunanpesut yms. Teemme myös siivouksia allergia- ja astmakoteihin erillisillä pesuaineilla. Kysy lisää!

Kotipalvelun tukipalvelut

Yrityksemme tukipalveluihin kuuluu asiakkaiden auttaminen päivittäisissä toiminnoissa, kuten ruoanlaitto, hygieniasta huolehtiminen, asiointi- ja saattoapu, pihatyöt, pyykkihuolto, ulkoilu ja muu virikkeellinen toiminta. Autamme ja tuemme kaikissa näissä asioissa asiakkaitamme yksilöllisesti, jotta he voisivat saada mahdollisuuden elää omannäköistä elämää. Tukipalveluja on mahdollista saada sekä kertaluontoisina käynteinä että säännöllisesti.

Tukipalvelut pitävät sisällään myös omaishoidon ja henkilökohtaisen avustajan sijaisuudet. Haluamme näin osoittaa tukemme myös näille arvokasta työtä tekeville ihmisille ja tarjota heille mahdollisuuden nauttia vapaistaan luotettavan hoitajan ollessa läsnä heidän läheistensä kanssa. Kysy lisää mahdollisuuksista!

Hoivapalvelut

Hoivapalveluihimme kuuluu laajalti monia erilaisia työtehtäviä, joiden tarkoitus on tukea asiakkaiden kotona pärjäämistä mahdollisimman pitkään. Palvelut räätälöidään asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Palveluun sisältyy aina ensin maksuton kartoituskäynti, jossa asiakkaan ja omaisen kanssa käydään läpi elämäntilanne, sairaudet, avun ja tuen tarpeet ja näiden tietojen pohjalta luodaan hoito- ja palvelusuunnitelma. Sopimus ei ole koskaan asiakasta sitova, vaan hänellä on oikeus purkaa asiakkuus niin halutessaan.

Nämä palvelut pitävät sisällään muun muassa lääkehoidon, haavan- ja ihonhoidot, siirrot ja nostot, haavahakasten ja tikkien poisto, katetrointi sekä cystofix- ja avannehoidot ja verenpaineen sekä verensokerin seuranta ja esimerkiksi muisti- ja masennustestien tekemisen.

Yksityiskohdista sovitaan aina erikseen asiakkaan ja omaisen kanssa hoito- ja palvelusuunnitelman teon yhteydessä.

Hinnasto

Siivous -ja tukipalvelut (säännöllinen, väh. 1h/kk)
 – Arkisin klo 8-18 alkaen 38€/h
 – Iltalisä klo 19-22 +10% tuntihintaan
 – Viikonloppuisin hinnat alkaen 42€/h

Kertaluontoinen siivous/tukipalvelukäynti alkaen 42€/h

Hoivapalvelut
 – Arkisin klo 8-18 48€/h
 – Iltalisä klo 19-22 +10% tuntihintaan
 – Viikonloppuisin hinnat alkaen 55€/h
 – Kertaluontoisen käynnin hinta määräytyy tehtäväkohtaisesti.

Kaikki hinnat sisältävät yhden työntekijän, pesuaineet ja välineet, ALV 24% ja matkat 15km saakka, jonka
jälkeen asiakkaalta laskutetaan 0,60€/km

Mahdollisuus myös ALV 0% ja kotitalousvähennykseen, kysy lisää!

Laadukkaat ja monipuoliset koti- ja hoivapalvelut Porin, Ulvilan ja Merikarvian seudulla tarjoaa Hoivapalvelu Helmi & Heikki Oy

Soita tästä (+358442609153)